top of page
MP-logoTM_H_lock-RGB_color-black.png

Deze unieke technologie biedt ongekende mogelijkheden voor tal van toepassingsgebieden. Denk aan klanten van makelaars die op elk moment van de dag een woning kunnen bezichtigen via hun mobiel, tablet of computer.

Zo werkt het:

Na het inscannen van een pand of omgeving, zijn de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig bekend. Met een programma als AutoCad kun je aanpassingen maken in het 3D-model.
Bouwbedrijven kunnen potentiële klanten uitgevoerde projecten laten zien of een ‘voor-en-na’ situatie tonen. Defensie kan een bestaande omgeving van overal ter wereld virtueel nabootsen en gebruiken voor trainingsdoeleinden. Verzekeraarskunnen nauwkeurig schades door water of brand in kaart brengen. Politie kan een plaats delict in 3D vastleggen zodat rechercheurs er indien nodig naar terug kunnen keren. Retail kan fysieke winkels virtueel maken en aan de producten labels hangen die naar de webwinkel leiden. Toerisme, Musea, Horeca Bezoekers krijgen vooraf een goede indruk van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek. Educatie Studenten leren omgaan met 3D scannen en werken met 3D objecten en kunnen locaties overal ter wereld in 3D bekijken. Jachtwerf Klanten kunnen met één druk op de knop jachten die te koop staan bezichtigen.

bottom of page